HAPPY 2020

Hallo Stapper(s), vooreerst onze beste wensen voor een Gezond & Actief 2020.

Anderzijds wil ik mij verontschuldigen bij iedereen die mij een individueel berichtje heeft gestuurd, momenteel ben ik te zwak om deze berichten te beantwoorden, vandaar dit collectief bericht via de blog.

Dit bericht is het laatste dat op de Blog verschijnt, vanaf heden gaan de Blog en het bijhorend e-mail-adres ” stappen.jp@telenet.be ” uit de ether. Maw reageren op dit bericht heeft geen zin want er is gaan opvolging meer.

Ook de geplande begeleiding van Zuiderhuis-wandeldagen en het Wandelweekend Heuvelland zal ik niet meer doen, Zuiderhuis zal vervangers inschakelen of het programma van de Wandeldagen aanpassen. Kunt u opvolgen via de website Zuiderhuis.

Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de mooie wandelingen die wij samen beleefd hebben. Laat vooral niet van stappen omdat ik er niet meer bij kan zijn.

Nieuwjaar kaartje.jpeg

Een gedachte over “HAPPY 2020

  1. Dag Jean Pierre We hebben je mailtje met groot ontzet gelezen. We zijn er niet goed van en hebben echt met je te doen. Is de ablatio niet gelukt? Zijn er complicaties opgetreden? Wat is je grootste klacht die je hebt?

    Jij , zo sportief en gedreven. Nog zoveel plannen voor wandelingen die je zou organiseren. We zullen je echt missen en veel aan je terug denken op een of andere tocht. We wensen je alvast heel veel moed en sterkte. Gr en tot later Geert en Martine

    >

    Like

Plaats een reactie