Wandeling 2 nov. kan doorgaan !!

Hallo stappers, na mijn eerder bericht heeft Sophie gereageerd en meer info gevraagd ivm de wandeling. Gezien zij niet met GPS werkt en geen weg kan met GPX-file heb ik de wandeling hertekend via de wandelknooppunten, deze wijkt iets af van het origineel omdat er diverse wandelpaden in dezelfde richting lopen.

Sophie zal de wandeling afstappen op 2 november zoals gepland maar stelt voor om iets vroeger te vertrekken, nl om 12:30, gezien het een avontuurlijke wandeling wordt omdat zij de verkenning niet heeft kunnen doen en de knooppunten nog moet opzoeken. ’t Is al winteruur en bijgevolg iets vroeger donker, maw beter iets vroeger vertrekken.

Concreet afspraak om 12:20, start wandeling om 12:30 op de parking kant Hertsberge ( Parking Drie Koningen). Wie van de E40 komt baan naar Wingene volgen tot parking Aanwijs, voor de parking  de Heirweg nemen en aanwijzers Bulskampveld volgen. Op het einde van de Heirweg links af richting Hertsberge en +/_500m verder links ligt de toegangsweg naar de parking en het Provinciaal domein Bulskampverd.

Inschrijven via: Sophie Van Vaerenbergh => sophie.vv@hotmail.com

Wie al ingeschreven was bij mij je inschrijving bevestigen bij Sophie aub.

Ben je de dag zelf onverwacht opgehouden, graag een sms aan Sophie => 0497873070.

Dank aan Sophie en veel wandelgenot voor alle deelnemers aan deze heel mooie boswandeling.  Zoals het weer nu is kan de wandeling met lage wandelschoenen afgestapt worden. Plannetjes in bijlage.

Groetjes, JP

 

Plaats een reactie