Wandeling Stappen 02/11/19

Hallo Stapper(s), de laatste stappenwandeling van 2019 is gepland op zaterdag 2 nov.

Eerlijkheid gebied mij toe te geven, er zijn wat kleine problemen die opgelost worden.       Er is in deze heel mooie boswandeling geen stopplaats om een picknick te organiseren, dus vertrekken wij pas om 13u. Afspraak op de parking ” Drie koningen ” Bulskampveld kant Herstberge. Het cafe Bulskampveld is echter gesloten tot jan.2020 wegens stopzetten van de uitbating. Na de wandeling, +/-17u kunnen wij wel samen nog iets drinken in de manege ” Heirweghof ” op 250-300m van de uitgang parking. Mits vooraf afspreken kunnen de stappers hier ook hun picknick nuttigen voor de wandeling ( 12u-13u ). Gezien de tijd van het jaar en de omstandigheden moeten wij de wandeling beperken tot +/_16km ( 4u stappen aan gemiddeld 4km/u ).

Omdat ik zelf herstellend ben van een ablatie-PVI in het hart en vandaag niet weet of ik deze afstand aan zal kunnen heb ik assistentie ingeroepen van Marc Cottens, kenner van de streek. Als ik moet inkorten begeleidt Marc de wandeling verder, wie ook wil inkorten kan vroeger terugkeren met mij. Pas op JP.02 gaat ervoor om gans de wandeling af te werken -:). Maar Marc kan/zal dit evengoed opvolgen, waarvoor dank Marc.

Concreet: -> prachtige herfst-boswandeling van +/-16km, via veel half verharde wandelpaden, mits het de week vooraf niet overdadig regent te doen met lage wandelschoenen.

Afspraak om 13u op de parking Bulskampveld kant Herstberge             => ” Parking Drie Koningen ” +/- 4u stappen.

Na de wandeling samen iets drinken in het ” Heirweghof ” ( op 250-300m stappen van de parking ).

Vooraf inschrijven via stappen.jp@telenet.be met vermelding of je over de middag je picknick wil gebruiken in het Heirweghof, normaal gesloten over de middag maar ze willen opendoen voor stappen.JP mits boeking vooraf !! Wie de dag zelf onverwacht opgehouden wordt graag een sms aan JP: 0477 686448 !

De startplaats is bereikbaar met de belbus, beter met de wagen komen, mits afspraak vooraf kan geregeld worden dat enkele mensen carpoolen vanaf station Beernem.

Via een volgend bericht op de blog volgt nog een plannetje van de wandeling, wie wil kan de GPX-file opvragen bij inschrijven.

 

Plaats een reactie